mandag 7. februar 2011

Fredrik og William!

Her er et par ferske bilder av mine to nevøer. Det er vanskelig å få til teknisk gode bilder av barn i svak innebelysning. Særlig når de er i konstant bevegelse.


Canon 1ds mkIII og EF 85mm 1,2 L II.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Titter ofte innom bloggen din og blir stadig imponert over bildene dine. Inspirerende :-) Har lyst til å ta bedre bilder selv også. Da må jeg jo ta masse bilder, men jeg prøver å lære av andre også. Derfor lurer jeg på hvordan du tok bildet av Fredrik f.eks. Det er skarpt og veldig fint lys. Noen tips å dele?
Hilsen Maiken

Tage Solberg sa...

Hei Maiken!

Veldig hyggelig at du følger bloggen min :-)

Jeg må innrømme at mye av sluttresultatet ligger i etterbehandling av bildene. Men jeg forsøker å få eksponeringen så "lys" som mulig uten å brenne ut for mye av høylysene. Da har man et bra utgangspunkt for etterbehandling av bildene.
Utstyret betyr en del også. Objektivet som er brukt på bildet går jo for å være noe av det aller beste, selv sammenlignet med toppmodellene til Leica.

Anonym sa...

Ja, det hjelper med bra utstyr. Har Canon 7D nå og bl.a. et Sigma 50mm F1,4 som jeg bruker mye inne når jeg tar bilde av Silje og Joachim. Har lagt ut noen få bilder på maikensolbergolsen.blogspot.com hvis du vil ta en titt ;-) God helg!

Tage Solberg sa...

Flotte bilder!!!! Barnebildene er veldig bra. Særilg de av Monica..... ehhh, jeg mener Silje.