torsdag 30. september 2010

Til Zangersheide med Agathe!

Ryanair bragte oss trygt til Belgia. Jeg fikk tilpasset eiendomsfotograferingen slik at jeg kunne bli med reisefølget for å se på begivenheten. Det er jo ikke dagligdags at en hestedeleier får tatt ut hesten til å delta i VM! Vi leide bil på flyplassen i Brüssel og gjorde unna de 12 milene til Lanaken og Zangersheide i rekordfart og det med ny GPS :-)

Det var utrolig morsomt å se et ridestevne av dette kaliberet på nært hold. Skiftende vær gjorde sitt til at de gode motivene også dukket opp.


Agathe og Silje gjorde en meget god jobb. Plasseringene ble ikke på topp, men det er ikke det viktigste så tidlig i Agathes karriere. Det at hun taklet den lange reisen ned og alt oppstyret på stevneplassen er meget positivt.Hotellet vårt lå i Valkenburg i Nederland. En sjarmerende småby med meget lang og innholdsrik restaurantgate.
Jeg fikk med meg 2 stk 1D kamerahus og 2 objektiver i håndbagasjen på flyet. Resten tok Therese i sin håndbagasje. Hun og Dag måtte forøvrig tilbringe en natt ekstra på flyplassen i Brüssel under hjemreisen. Det er lurt å ha kontroll på passet sitt :-)

Ingen kommentarer: